27 április 2009

Bulikról, rendezvényekről...

Minden szemeszter során 5-7 iskolai hétvége található a programban mely azt jelenti, hogy ilyenkor teljes létszámban (legalábbis majdnem) készenállnak a diákok arra, hogy valaminek az apropóján emlékezetessé tegyék az együtt töltött időt. Ilyen például a sport, az outdoor, a családi, a politikai hétvége vagy éppen a minden év májusában megrendezésre kerülő nagy HH diák találkozó.
Ez természetesen az első szervezési feladatoktól a hétvégi programok zárultát jelző takarításig terjed. Ki, mit csinál, miben vesz részt, csupa érdekes és izgalmas feladat.
A legjelentősebb természetesen ezek közül a május első hétvégéjén megrendezésre kerülő diáktalálkozó, ahol az "öreg" akár 30 évvel ezelőtt HH diákok is megjelennek, már persze ha idejük engedi, hogy résztvegyenek ezen a fantasztikus bulin. Jó dolog látni, hogy az idősebb régi diákok és a fiatalok együtt költik el az fantasztikus vacsorát melyet a konyha jóvoltából egyszerre akár 300-an is fogyaszthatnak.
A másik de talán hasonlóan jelentős rendezvény, a családi hétvége, melyeken a diákok, szülei, rokonai betekintést nyerhetnek a fiatalok mindennapjaiba. Megtekinthetik a táncosok produkcióját, a festők kerámiázók vagy nemezelők munkáit, a teatersportosok előadását, hogy aztán a végén egy hangulatos vacsorával majd az azt követő Einsteines partival tegyék feledhetetlenné ezt a hétvégét is...

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats