22 augusztus 2008

International day

Sikerült megoldanunk ezt a feladatot is, mármint az "International day" eredményes lebonyolítását. Reggel elénekeltük a dánoknak az Illéstől Az utcán című számot, melyet a nap végén megismételtünk. Utána megint elmentünk egy beszélgetős túrára, nemzetközi diákonként 2 dánnal. Nagyon jót beszélgettünk velük és érezhetően egyre közelebb kerülünk hozzájuk. Délután egy workshop keretében bemutattuk a lakóhelyeinket, nevezetességeket a dánoknak. Szerintem érdekes volt nekik, csak egy kicsit monoton a sokféle adat, prezentáció miatt. A prezik után, megtáncoltattuk őket egy néhány lépésből álló magyar néptánc részlettel. Úgy láttam, hogy tetszett nekik.
A workshop végéről a kvízt eltoltuk, hogy ne legyen már mérhetetlenül unalmas az egész, talán pénteken megtudjuk tartani.
Utána életem első kézilabda "meccsét" is lejátszottam. Érdekes volt, sok futás, sok nevetéssel. Aztán vacsora után meg rajzoltunk érdekes dolgokat, anélkül, hogy odafigyeltünk volna a rajzra, mit ne mondjak, elég érdekes alakzatok jöttek ki belőle. :)
A napot aztán, ismét elénelve a dalt, az Illéssel zártuk.
Ez egy igencsak nemzetközi nap volt...

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats