01 december 2008

Végre megint hétfő

Ismét a fedélzeten... :) Ugyan reggel nem nagyon sikerült felkelnem még, de aztán végre megint órákra mentem.
A reggeli együtténeklésen Márti bejelentette, hogy a holnapi nappal hazamegy, így aztán kezdetét vette az összekészülés és hazamenetel projekt is. Megismerhettünk egy érdekes dán szokást, a karácsony manók, elfek eljövetelét, illetve inkább csak működésük megkezdését. A lényeg az, hogy húzni kellett egy kalapból egy nevet és aki rajta szerepel annak kell a húzó személy részéről különböző meglepetéseket kitalálni, apró dolgokat adni, persze titokban, nehogy kiderüljön, kinek ki a manója, elfje. :D
Labdajátékokon, fociztunk, de nem a "tétre és vérre" menő küzdelmet domborítottuk ki, hanem a labdás gyakorlatokat. Jó volt, megint kellemesen elfáradtam utána.
Ebédet követően festészet következett megint, a papírkartonos dolgot félretéve, belekezdtem a tervezett képekbe, úgyhogy már csak időre van szükségem, aztán ismét sikerélmények tömege érhet, amint elkészülnek a művek.
Vacsora után aztán a dánnal is haladtam, mármint a dán könyvből a szavak bevitelével a byki-be. Már csak 5 lecke van hátra és lesz egy körülbelül 2500-3000 szavas és kifejezéses dán szótáram!

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats