30 november 2008

"Köhögésmentes" vasárnap

Valamit tudhatnak, ezek a tabletták, mert elmúlt az e heti "torkoskodásom", így aztán a jövő héten már ismét teljeskörűen részt tudok venni az órákon. Már éppen ideje, elég volt a szoba fogságából.
Reggeli után portugáloztunk, Évi nélkül, remélem mihamarabb felépül és azután már nemcsak a portugál órákon tud ismét aktívan résztvenni...
Az óra után elmentünk egyet sétálni a városba Zsuzsival, miközben felfigyeltünk arra, hogy elkezdődött a város feldíszítése a karácsonyi hangulathoz mérten. Képeket majd igyekszem készíteni, amint már olyan állapotban lesz a díszítés, ahogyan annak lennie kell. Este vacsoránál megemlítettük a népeknek, hogy kinek lesz kedve este megnézni a filmünket ismét, mert mi este mindenképpen megnézzük, néhányan jelentkeztek, így aztán este 9-kor a nagy teremben ismét megtekintettük a filmet. Most már azért más szemmel néztük, észre is vettünk egy pár apróbb hibát, amelyet korábban nem is figyeltünk, érdekes volt megint látni a "művet". Beszélgettünk is róla Zsuzsival, hogy milyen érdekes folytatást csinálhattunk volna hozzá... :)

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats