24 október 2008

Reggel nagyon korán kellett kelni, mert a meglepetés nem várhatott. Hét óra után már indult is a busz a "nagy" meglepetés helyszíne felé...
Aztán mikor odaértünk, kiderült, kár volt annyira nagyon "izgulnunk" a meglepetés miatt, mert amit annyira nagyon titkoltak, az egy filmnézés volt egy moziban. A szerdánkénti mozgásszínházas srác, Thomas (aki mellesleg ott volt velünk Fraciaországban is) volt ebben a moziban a mindenes, pultos, mozigépész stb., úgyhogy valószínűleg azért mentünk oda.
A film amit megnéztünk a Happy-Go-Lucky címet viselte. Egy Londonban élő lányról szól, aki barátnőjével lakik együtt és foglalkozását tekintve tanítónő. Mindig mosolyog mindenen, minden napot mintegy életajándéknak gondol. Furcsa film volt, először is a brit angol nagyon érdekesen hangzott ebben a filmben (az amerikai angol azért ettől egy kissé eltér), lévén, hogy én eddig ezeket csak szinkronizálva néztem, nehezen bírtam felvenni a ritmusát. A film elején (az első néhány mondatnál) például az sem jött le igazán, hogy angolul beszélnek... :S Nekem annyira a film nem jött be, láttam már ennél jobbat is, ha már brit filmről van szó, akkor az Igazából szerelem inkább volt egy minőségi vígjáték, mint ez. A dán feliratozás miatt viszont jó volt, lehetett figyelni, hogy mit hogyan mondanak ők.
A film miatt a délelőtti óráink így elmaradtak, a dán is (megint), az együtténeklés pedig egy dalra szűkült. Az ebéd és a röplabda korábban volt mint ahogyan az órarend szerint kellett volna, ráadásul Rikke nem is volt röplabdán, mert egy temetésen kellett résztvennie. Estefelé aztán kezdtek szállingózni az első exdiákok a hétvégi Ambassador Weekendre.

Óraátállítás, vége a nyári időszámításnak, vasárnap hajnali 3-ról 2-re kell visszaállítani az órákat!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats