17 október 2008

Egy nem szokványos péntek

Reggel kissé mérgesen indult a napom...
Szobatársam ugyanis beállította az ébresztőjét, de nemhogy nem kelt fel rá, még fel sem ébredt, még akkor sem, amikor már úgy ordított az óra, hogy szinte a suli másik szárnybeli lakói is felkeltek tőle. Így aztán annyira felidegesített, hogy inkább gyorsan lehúztam a konyhába, egyébként ő is tagja volt a reggeli takarítós csapatnak, nemcsak én.
A reggeli után jött a Fun & Fitness, ismét frisbee volt az "óra" témája, de most instruktorok foglalkoztak velünk. Nem volt annyira jó most a játék, ráadásul a nedves fűtől átázott a cipőm és a zoknim is... :S
A mindennapos együtténeklés után, ismét dán óra. Egész jól haladtunk, de érezhetően sokaknak ez az óra csak egy töltelék. Emiatt beszéltem óra végén Steffennel, hogy a második periódusban, ha lehetséges, legyen szabadon választható, hogy ki jár órára és ki nem, mert úgy érzem, hogy így nem igazán tudunk haladni. Steffen mondta is, hogy ez jó ötlet, mert úgy érzi, hogy egyeseket nem érdekel az egész és ez frusztrálja őt. Úgyhogy remélhetőleg a hátralevő 2 hónapban tényleg aktívan tudunk dánul tanulni majd, legalábbis azok, akiket érdekel.
Ebéd után röplabda, legalábbis órarend szerint az volt, de sok dánt ez nem igazán érdekelt, hazament. Így nem igazán maradtunk az órára 2 teljes csapatnyian, úgyhogy kisebb csapatokkal próbálkoztunk. Jó volt ez az óra ismét, sajnálhatják a többiek, akik kihagyták.
Elkezdtük a tanároknak szánt ajándékunk készítését, a filmet róluk, ahogyan mi látjuk őket, én leszek a vágó és a fotós, videós. Majd kiderül milyen lesz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats