05 szeptember 2008

A szerda, csak egy szerda

A festményem nem igazán akar összeállni, a technika egyelőre csődöt mondott, így aztán kezdhetem elölről. Újrafestettem, de új képeket kellett összegyűjteni, mert nem találtam azt a National Geographic-ot, amelyből még hétfőn vadásztam a képeket. :S Nem baj, a jó munkához idő kell!
Miután kiművészkedtük magunkat és az éneklésnek szintén vége lett, kezdődtek a megbeszélések. Hozzáláttunk a Einsteines és a hétvégi sport hétvégéhez is. Az Einsteines meglehetősen furcsa volt, végig dánul beszélgettek, nagyjából 4-5 mondatot fordítottak csak angolra, de az is pont elég volt. Carolinék majd elmennek beszerezni a piákat, Lars lesz a DJ és óránként kettesével fogjuk váltani egymást a pultban. Lesz egy meglepetés zenekar is, de ez még nagy titok, nem nagyon tunak róla a többiek. :D
Megbeszéltünk a sporthétvégével kapcsolatban is, egyre inkább alakul a számháborúnk, már véglegesítettük a szabályokat is. Voltunk erdő bejáráson is, kíváncsi leszek, hogy az időjárás mennyire lesz kegyes hozzánk szombaton a számháború ideje alatt. Este kreatívkodtunk még hozzá egy kicsit, zászlókat csináltunk, megcsináltuk a számokat is, úgyhogy erről is le van a gond. Pénteken még csinálunk néhány tartalék számot, hogy nehogy valami gond adódjon.
A nap utolsó hivatalos órái ismét Svend-el voltak, a Norbi torna helyi változatával.

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats