08 szeptember 2008

hétfő, mert a hetet valamivel el kell kezdeni

Megint jól aludtam... Ahogy megszokom a helyet, annál jobban vagyok képes aludni. Na nem a hosszúságára gondolok most elsősorban, hanem a minőségére.
Ma a csapatépítés helyett, elmentünk sétálni egyet az erdőben, mert a csapatépítés most azoknak szólt, akik a múltkor a rendőrségi gyakorlaton voltak, de egyébként felvették ezt az órát. Mindegy, jó volt ez is, megint egy kis mozgás a természetben.
Festészeten végre érdemben tudtam haladni a képpel, úgyhogy végre ott is ért sikerélmény, már csak órák kérdése és készen leszek. :)
Tökre örültem, hogy sikerült találnom a byki.com -on dán kiejtéses szavakat. Igaz, hogy csak az alapok, de mégis, nagyon sok esetben nem a szavak megtanulásával van a baj, hanem a kiejtéssel. Gyakoroltam is, nagyon jó! :) Ha valaki esetleg szeretne nyelvet tanulni mostanság, akkor ajánlom a szoftvert, nagyszerű termék!
Vacsora után még megbeszéltük egy megbeszélésen, hogy miről beszéljünk, majd azt is, hogy mikor fogunk megbeszélni megint arról, hogy mit szeretnénk az azt követő megbeszélésen megbeszélni... ;) Kicsit komolyabban, szóval egy meetinget tartott az Einsteines csapat, hogy milyen tapasztalatok voltak az első bulival kapcsolatosan. Mekkora bevételt realizáltunk, min szeretnénk változtatni, milyen piákat kellene még vásárolni.
A dánok nagyon szeretnek megbeszéléseket tartani, szinte mindenről, szinte bármikor. Amely jó, csak annyi a hátulütője (egyelőre), hogy mindezt dánul teszik és kb. a 1/4-ét tolmácsolják felénk angolul... :S
Na de sebaj, a decemberi bulikra már bízom benne, hogy nem nagyon kell fordítani! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Free counter and web stats